Erturgut Sanat ailesi olarak bugün sizler için Bateri Dersleri İçin Tavsiyeler konusunu ele alacağız.. Davul çalmayı öğrenmek eğlenceli ve ödüllendirici bir deneyim olabilir, ancak bu karmaşık enstrümanda ustalaşmak zaman ve pratik gerektirir. Peki bateri öğrenmek ne kadar sürer? 

Cevap, uygulamaya ayırmaya istekli olduğunuz süre, doğal yeteneğiniz ve aldığınız eğitimin türü gibi çeşitli faktörlere bağlıdır. Haftalık dersler alan ve düzenli olarak pratik yapan yeni başlayanlar, birkaç ay içinde önemli ilerleme görmeyi bekleyebilirler. Bununla birlikte, profesyonel  bir yeterlilik düzeyine ulaşmak yıllar alabilir .

Sadece ritmik becerilerini geliştirmek veya müzik repertuarlarına başka bir boyut eklemek isteyenler için, davul öğrenmek, arkadaşlarınız veya ailenizle kaliteli zaman geçirmenin harika bir yolu olabilir. Yani ister bir sonraki Buddy Rich olmak ister bir sonraki barbekünüzde ritmi korumak isteyin, cesaretiniz kırılmasın, biraz zaman ve çabayla herkes davul çalmayı öğrenebilir!

Bateri Kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için Buraya Tıklayın. Ayrıca Ücretsiz Deneme Derslerimize katılmak için hemen bize ulaşıp ücretsiz randevu alabilirsiniz.

Bateri Dersleri İçin Tavsiyeler

Bateri Online mı, Yüz Yüze mi Öğrenmelisiniz?

Bateri Dersleri İçin Tavsiyeler
Bateri Dersleri İçin Tavsiyeler

Hiç davulcu olmayı hayal ettiniz mi? Eğer öyleyse, muhtemelen kendinize dersleri bizzat mı yoksa çevrimiçi mi alacağınızı sormuşsunuzdur. Hem yüz yüze hem de çevrimiçi dersler, bateri öğrenmenin etkili yolları olabilir, ancak karar nihai olarak kişisel tercihlerinize ve yaşam tarzınıza bağlıdır. 

Bateri çalma yolculuğunuz için bilinçli bir karar verebilmeniz için çevrimiçi veya yüz yüze bateri öğrenmek hakkında bilmeniz gerekenler burada. 

Birebir Davul Dersleri: Artıları ve Eksileri 

Bateri Dersleri İçin Tavsiyeler
Bateri Dersleri İçin Tavsiyeler

Yüz yüze dersler harika çünkü size gerçek zamanlı olarak doğrudan bir öğretmenden öğrenme fırsatı veriyorlar. Soru sorarken veya oyununuzla ilgili geri bildirim alırken gecikme olmaz ve ihtiyaçlarınıza göre özel olarak hazırlanmış kişiselleştirilmiş eğitim almanıza olanak tanır. Ek olarak, bir fiziksel eğitmenin bulunması, çevrimiçi bir kursa göre daha hızlı bir şekilde güven oluşturmaya yardımcı olacaktır. 

Öte yandan, yüz yüze dersler, seyahat ve program gereklilikleri nedeniyle daha fazla zaman taahhüdü gerektirebilir. Eğitmenlerin stüdyo kiralama veya enstrüman bakım ücretleri gibi genel giderleri olduğundan, çevrimiçi derslerden daha pahalı olma eğilimindedirler. Ve nerede yaşadığınıza bağlı olarak, yakınlarda ders veren okul veya stüdyo yoksa iyi bir davul eğitmeni bulmak zor veya neredeyse imkansız olabilir.  

Online Davul Dersleri: Artıları ve Eksileri 

Bateri Dersleri İçin Tavsiyeler
Bateri Dersleri İçin Tavsiyeler

Çevrimiçi bateri dersi almanın en büyük yararı kolaylıktır. Evinizin rahatlığında kursa erişebilirsiniz seyahat etmenize gerek yok!

Bununla birlikte, çevrimiçi bateri öğrenmenin büyük bir dezavantajı, doğrudan etkileşim kurabileceğiniz ve çalımınız hakkında anında geri bildirim alabileceğiniz, özellikle bir şeyi tam olarak anlamadıklarında yeni başlayanlar için yararlı olabilecek, fiziksel olarak mevcut birinin olmamasıdır. yalnız. Ayrıca, yaratıcılarının vaat ettiği gibi tüm kurslar paranın karşılığını vermeyebileceğinden, her zaman daha düşük kaliteli malzemelerle dolandırılma riski vardır. 

Bateri Dersleri İçin Tavsiyeler
Bateri Dersleri İçin Tavsiyeler