Erturgut Sanat ailesi olarak bugün sizler için Yeni Başlayanlar İçin 10 Dijital Piyano listesini ele alacağız.. Akustik piyano eviniz için çok büyük ve de gürültülüyse veya yeni başlıyorsanız, dijital piyano mükemmel bir seçim olacaktır. Son dönemlerde enstrüman fiyatlarındaki artış nedeniyle en iyi fiyata, en iyi dijital piyanoyu nasıl bulacağınızı araştırıyorsanız doğru yerdesiniz.

Tamamen fiyat performans açısından ele aldığımız piyanoları özellikleriyle birlikte sizler için listeledik. Gelin birlikte listemizi enceleyelim..

Piyano Kursu hakkında ayrıntılı bilgi için Buraya Tıklayın..

Yeni Başlayanlar İçin 10 Dijital Piyano

Casio Privia PX-S1000

Yeni Başlayanlar İçin 10 Dijital Piyano

Casio’nun PX Privia ev piyanoları serisi, CDP serisinden kalite (ve fiyat!) açısından her zaman bir üst basamak olmuştur ve PX-S1000 de bunu sağlayan şeyler oldukça kaliteli bir şekilde bir araya getirilmiştir. 

PX-S1000, parlak siyah, beyaz ve kırmızı renk seçenekleriyle sunulur. Ayrıca, 192 nota polifonisi, Bluetooth ses özellikleri, 60 yerleşik şarkı ve gösterişli, Aktif Dokunmatik Panel Ekranı ile PX-S1000, güçlü PX-160’ın layık bir halefinden daha fazlası olacak gibi görünüyor.

Roland FP-10

Yeni Başlayanlar İçin 10 Dijital Piyano

Akustik bir piyanoda bulacağınız gibi, 88 tuşun tümü farklı ağırlıklarla ayrı ayrı ağırlıklandırılmıştır ve bu fiyat aralığındaki en otantik hissi veren tuşelerden birini sunar.

Roland’ın patentli SuperNatural piyano teknolojisi, şaşırtıcı derecede ayrıntılı ve nüanslı bir ses sunarken, bölünmüş mod size klavyenin her iki ucunda öğretim için harika bir dört oktav piyano verir.

Casio Privia PX-770

Yeni Başlayanlar İçin 10 Dijital Piyano

Oturma odanız için en uygun fiyatlı dijital piyano.. Compact Living serisinin bir parçası olan Privia PX-770, Casio’nun en uygun fiyatlı konsol tarzı ev dijital piyanosudur ve bu nedenle kendinden montajlı, ahşap efektli, üçlü pedal tahtası ve sürgülü kapaklı mobilya tarzı bir sehpa içerir.

Konser çalma işlevi, bir senfoni orkestrasının yedek kayıtlarını içeren, öğrenip birlikte çalmak için on klasik parçadan oluşan yerleşik bir ses kitaplığı sağlar.. PX-770, bir USB bağlantısı aracılığıyla Casio’nun Chordana Play uygulamasıyla da uyumludur.

Yamaha P-45

Yeni Başlayanlar İçin 10 Dijital Piyano

Yamaha’nın P-45 dijital piyanosu, iyi bir sebepten dolayı uzun zamandır en çok satanlar listelerinin başında yer alıyor. Markanın denenmiş ve test edilmiş Gelişmiş Dalga Modelleme (AWM) örnekleme teknolojisi ile birlikte Yamaha’nın kaliteli müzik geçmişinin güvencesini alırsınız.

Kawai ES110

Yeni Başlayanlar İçin 10 Dijital Piyano

Kawai, akustik piyano dünyasının bir başka ağır vurucusudur ve ES110, yeni başlayanlar için gerçek bir baş tacıdır.. 8’i Kawai 9′ EX Concert Grand piyanodan örneklenen akustik piyano sesleri olan ve örneklerin dinamik aralığında artırılmış gerçekçilik için Harmonik Görüntüleme teknolojisiyle desteklenen 19 ton içerir.

Roland GO: PIANO 88

Yeni Başlayanlar İçin 10 Dijital Piyano

Her yere kurulabilen ve pilleri 7 kg’lık ağırlığa sahip tam boy 88 nota piyanosu olan Roland’ın GO:PIANO 88, hem yeni başlayanlar hem de amatörler için mükemmeldir. Bu taşınabilirliğin dezavantajı, klavyenin tam ağırlıklı olmak yerine yalnızca yarı ağırlıklı olmasıdır, ancak birçok kişinin çalmaktan mutlu olacağı bir piyanodur.

Korg B2N

Yeni Başlayanlar İçin 10 Dijital Piyano

Korg’un B2N’si, B2 dijital piyanolarıyla aynı işlevselliği sağlar, ancak özellikle çocuklara ve yeni başlayanlara yönelik kademeli, daha hafif dokunuşlu ‘Natural Touch’ klavyeye sahip daha taşınabilir bir ünitede.

B2N, B2 ile aynı yüksek kaliteli ‘İtalyan’ ve ‘Alman’ piyano örneklerini sunar ve akustik piyano gibi yarı pedal çevirmeyi destekler, ancak bundan yararlanmak için Korg’un isteğe bağlı PU-2 damper pedal ünitesine ihtiyacınız olacaktır.

Yamaha Arius YDP-S34

Yeni Başlayanlar İçin 10 Dijital Piyano

Yamaha’nın YDP-S34’ü, taşınabilir bir çözüm aramayanlar için mükemmel bir giriş seviyesi, kabin tipi ev piyanosudur. Biraz kendi kendine montaj gereklidir, ancak bir araya getirilmesi kolaydır, ardından ev için sabit ve kompakt bir müzikal odak noktanız olur.

Casio CDP-S100

Yeni Başlayanlar İçin 10 Dijital Piyano

Casio’nun giriş seviyesi dijital piyanosu olarak, CDP-S100’ün ardındaki fikir, düzgün, tam ağırlıklı, çekiçle çalışan 88 notalı bir klavyeyi uygun bir düzeye getirmektir, bu görevi aplomb ile yerine getirir.

Yamaha P-125

Yeni Başlayanlar İçin 10 Dijital Piyano

Yamaha’dan özelliklerle dolu portatif başlangıç ​​piyanosu.. Maksimum 192 nota polifonisine sahip Pure CF ses motoru, olağanüstü gerçekçi bir piyano tonu sunar. Ayrıca, daha fazla ses, normal metronoma alternatif olarak ek 20 yerleşik ritim da sunar..

Daha Fazlası İçin Bize Ulaşın

İzmirde yapılan sanat etkinliklerine, galerilere, konserlerine ve daha fazla kültür sanat haberlerine sitemizin blog sekmesini takip ederek ulaşabilirsiniz.

Daha fazla enstrüman bilgilerine ulaşmak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için bizi 0507 95 96 333 numaralı telefonumuzu arayabilir ya da mesaj bırakabilirsiniz.

Aklınızda oluşan soru işaretlerini gidermek için direkt sanat merkezimize de gelebilirsiniz. Özellikle önceden arayıp randevu alarak ücretsiz bir şekilde hocalarımıza danışabilirsiniz. Deneme dersinde hangi sanat alanına yatkın olduğunuzu keşfedip kendinizi istediğiniz alanda geliştirebilirsiniz.

Erturgut Sanat Merkezine Nasıl Gelebilirim?

Sanat merkezimize İzmir’in her yerinden metroyla, otobüsle, vapurla ulaşım çok kolaydır. Karşıyaka dışından gelmek zor diye düşünmeyin sanat merkezimizin ulaşımı çok kolay, konumu da çok merkezidir.

İzmir’in neresinden isterseniz kolaylıkla gelebilirsiniz. Kaliteli bir eğitim istiyorsanız, mesafe bana uzak diye düşünmeden önce kesinlikle bir kez sanat merkezimizi ziyaret etmeli ve en azından bizimle bir kahve, bir çay içip sanat merkezimizde gerçekleşen eğitimler hakkında bilgi alıp, sıcak, samimi, eğlenceli sanat ortamımızı kendiniz görmelisiniz.

Karşıyaka Yelken Klübünün 300 metre, Bostanlı tarafına doğru  ilerisinde, halı sahaların çaprazında, Lion Kafe’nin yanında  zemin katta, Karşıyaka Yalı’ da sahilde yer almaktadır.

Aynı zamanda msn@erturgutsanatmerkezi.com mail adresimizden de bize ulaşıp hemen geri dönüş ile aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz. Mutlu, umutlu, sağlıklı, sanat ve sağlıkla dolu günler dileriz..

Adres / Erturgut Sanat Merkezi Nerede?

Cemal Gürsel Caddesi (Yalı Caddesi) No: 426 Bayerler Apartmanı – Zemin Kat Daire. 1 Karşıyaka / İzmir

İzmir sanat kursları arasından, müzik kursu arayışında olanlar için, enstrüman çalıp, enstrüman kursu alıp yeni bir hobi edinmek isteyenler için, Erturgut Sanat Merkezi bir çok enstrümanın dersi sunıyor! İzmir müzik kursu bakımından çok şanslı bir yer, bir çok seçenek var! Siz de müzik kursu almak istiyorsanız Erturgut Sanat’a davetlisiniz, siz istekli olun ve gerisini bize bırakın!

Erturgut Sanat Ailesini her zaman ziyaret edebilirsiniz.