Erturgut Sanat ailesi olarak bugün Yeni Başlayanlar İçin En İyi Fotoğraf Makinelerini ele alacağız. İyi bir fotoğraf makinesi almak için genel anlamda fotoğrafçılıkla ilgili bir fikir edinmenizde yarar var. Ancak bir kameradan ne istediğinizi anlamak için tüm fotoğrafçılık terminolojisini bilmenize gerek yok. Sadece ne çekmek istediğinizi düşünmeniz gerekiyor.

Bu kılavuzda, sizi sizin için doğru olana yönlendirmeye yardımcı olmak için seçtiğimiz her kameranın güçlü ve zayıf yönlerinin kısa bir özetini verdik. Sadece en ucuz kameraları seçmedik; gerçekten paraya değdiğini düşündüğümüz modelleri seçtik.

Fotoğrafçılık Kursu hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için Buraya Tıklayın.. Ayrıca Ücretsiz Deneme Derslerimize katılmak için hemen bize ulaşıp randevu alabilirsiniz..

Yeni Başlayanlar İçin En İyi Fotoğraf Makineleri

Nikon D3500

Yeni Başlayanlar İçin En İyi Fotoğraf Makineleri

Yeni başlayanların satın alabileceği en iyi kameranın Nikon D3500 olduğunu düşünüyoruz. Bu, acemi kullanıcıların fotoğraf makinesini kullanmaya alışmasına yardımcı olmak için kılavuz modları ve öğreticilerle donatılmış, Nikon’un başarılı başlangıç ​​fotoğraf makineleri serisi D3000’in en yenisidir. En-boy oranlarınızdan diyafram açıklığınızı bilmiyor musunuz? Nikon D3500 size hız kazandıracak.

En iyi yanı, aynı zamanda büyümek için mükemmel bir kamera olmasıdır. APS-C sensörü, görüntü kalitesi açısından akıllı telefonların ve daha küçük kompakt cihazların önüne geçiyor ve Nikon F-mount, var olan en geniş lens aralıklarından birine erişmenizi sağlıyor.

Sony a6000

Yeni Başlayanlar İçin En İyi Fotoğraf Makineleri

Kamera seçerken, yalnızca üreticilerin en son modellerine değil, mevcut her şeye bakmanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Sony A6000, 2014 yılında görücüye çıkmış olabilir, ancak son derece yetenekli bir aynasız fotoğraf makinesi ve eskidiği için fiyatı sadece düştü ve bu onu her zamankinden daha cazip hale getirdi.

2014 sonrası birkaç özelliği kaçırıyorsunuz, dokunmatik ekran yok ve 4K video yok. Bunlar olmadan yaşayabileceğini hissediyor musun? O zaman A6000 kesinlikle dikkate alınmayı hak ediyor. 

Fujifilm X-T200

Yeni Başlayanlar İçin En İyi Fotoğraf Makineleri

Fujifilm X-T200 bir başka mükemmel aynasız fotoğraf makinesi seçimidir. Fujifilm’in şık X serisinin bir parçası olan bu kamera, havalı retro görünümü birinci sınıf görüntüleme potansiyeliyle harmanlıyor. 

Hafif ve kullanımı kolay X-T200, görüntü oluşturmak veya video izlemek için bir nimet olan muhteşem büyüklükte ve değişken açılı 3,5 inç dokunmatik ekran da dahil olmak üzere bir dizi akıllı seçim yapar. Videodan bahsetmişken, X-T200’deki 4K gerçekten mükemmel. 

Polaroid Go

Yeni Başlayanlar İçin En İyi Fotoğraf Makineleri

Büyük Polaroid canlanmasının en son adımı olan Polaroid Go, yeniden canlanan markanın şimdiye kadarki en şaşırtıcı yeniliklerinden biridir. O kadar küçük bir kamera ki, pratik olarak bir anahtarlık olarak taşınabilir. Teknik mükemmellik için asla ödül kazanamayacak, ama mesele bu değil. Polaroid Go, kalkmanıza ve gitmenize izin vermek için tasarlanmış, güzel ve basit bir kameradır.

Panasonic Lumix G100

Yeni Başlayanlar İçin En İyi Fotoğraf Makineleri

Fotoğraf ve video çekmek isteyebileceğinizi biliyor ancak belki de her ikisinde de biraz acemiyseniz, başlamak için yeriniz Panasonic Lumix G100. Yalnızca 412 g gövde ağırlığına sahip süper küçük bir kamera olan G100, birçok harika özelliği bir araya getiriyor. Olağanüstü 4K/30p videolar ve mükemmel 20MP fotoğraflar çeker ve Micro Four Thirds yuvası sayesinde, aralarından seçim yapabileceğiniz kesinlikle bir sürü lens vardır. 

Kontrol düzeni ayrıca ne kadar ulaşılabilir olduğuna dair önemli noktalara da sahip; Örneğin, kayda başlamak için büyük kırmızı düğmeye dokunun. Özelleştirilebilir Fn düğmeleri, kendinizi farklı ayarlarla denemeler yapmaya teşvik etmenin iyi bir yoludur ve dokunmatik ekran da esnek ve kullanıcı dostudur. 

Sony ZV-E10

Yeni Başlayanlar İçin En İyi Fotoğraf Makineleri

Sony’nin A6000 kameraları video için oldukça iyi olsa da, ilgi alanları bu alana daha sıkı sıkıya bağlı olanlar bunun yerine ZV serisine bakmak isteyebilir. Sony ZV-E10 bu serideki ikinci kamera ve gerektiğinde oldukça iyi fotoğraflar çekebilen muhteşem bir küçük vlog kamerası.

Ergonomik olarak, gerçekten fotoğrafçılık için tasarlanmamıştır. Modları hızla değiştirmek için arkada vizör ve mod kadranı yok. Bu, fotoğraflar için faydasız olduğu anlamına gelmez. Bir akıllı telefon fotoğrafçılığı için ergonomik olarak tasarlanmamıştır ve çoğumuz gayet iyi yönetiriz. Ancak çoğunlukla fotoğraflara odaklanıyorsanız, en iyisi başka bir yere bakın.

Daha Fazlası İçin Bize Ulaşın

İzmirde yapılan sanat etkinliklerine, galerilere, konserlerine ve daha fazla kültür sanat haberlerine sitemizin blog sekmesini takip ederek ulaşabilirsiniz.

Daha fazla enstrüman bilgilerine ulaşmak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için bizi 0507 95 96 333 numaralı telefonumuzu arayabilir ya da mesaj bırakabilirsiniz.

Aklınızda oluşan soru işaretlerini gidermek için direkt sanat merkezimize de gelebilirsiniz. Özellikle önceden arayıp randevu alarak ücretsiz bir şekilde hocalarımıza danışabilirsiniz. Deneme dersinde hangi sanat alanına yatkın olduğunuzu keşfedip kendinizi istediğiniz alanda geliştirebilirsiniz.

Erturgut Sanat Merkezine Nasıl Gelebilirim?

Sanat merkezimize İzmir’in her yerinden metroyla, otobüsle, vapurla ulaşım çok kolaydır. Karşıyaka dışından gelmek zor diye düşünmeyin sanat merkezimizin ulaşımı çok kolay, konumu da çok merkezidir.

İzmir’in neresinden isterseniz kolaylıkla gelebilirsiniz. Kaliteli bir eğitim istiyorsanız, mesafe bana uzak diye düşünmeden önce kesinlikle bir kez sanat merkezimizi ziyaret etmeli ve en azından bizimle bir kahve, bir çay içip sanat merkezimizde gerçekleşen eğitimler hakkında bilgi alıp, sıcak, samimi, eğlenceli sanat ortamımızı kendiniz görmelisiniz.

Karşıyaka Yelken Klübünün 300 metre, Bostanlı tarafına doğru  ilerisinde, halı sahaların çaprazında, Lion Kafe’nin yanında  zemin katta, Karşıyaka Yalı’ da sahilde yer almaktadır.

Aynı zamanda msn@erturgutsanatmerkezi.com mail adresimizden de bize ulaşıp hemen geri dönüş ile aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz. Mutlu, umutlu, sağlıklı, sanat ve sağlıkla dolu günler dileriz..

Adres / Erturgut Sanat Merkezi Nerede?

Cemal Gürsel Caddesi (Yalı Caddesi) No: 426 Bayerler Apartmanı – Zemin Kat Daire. 1 Karşıyaka / İzmir

İzmir sanat kursları arasından, müzik kursu arayışında olanlar için, enstrüman çalıp, enstrüman kursu alıp yeni bir hobi edinmek isteyenler için, Erturgut Sanat Merkezi bir çok enstrümanın dersi sunıyor! İzmir müzik kursu bakımından çok şanslı bir yer, bir çok seçenek var! Siz de müzik kursu almak istiyorsanız Erturgut Sanat’a davetlisiniz, siz istekli olun ve gerisini bize bırakın!

Erturgut Sanat Ailesini her zaman ziyaret edebilirsiniz.