Satranç Kursu İzmir Karşıyaka'da Keyifli Çekişmeler

Hayat bir satranç, yani satranç hayatın içinden bir oyundan çok daha ötesi, hayatın ta kendisi! Siz de satranç sever olarak, satranca meraklı bir birey olarak satranç kursumuza katılarak satranç konusunda kendinizi geliştirebilir ve satrançın siyah beyaz fakat renkli dünyasına bir adım atabilirsiniz.

Kısa zamanda iyi bir satranç oyuncusu olmak istemez misiniz? Satranç derslerimizde ister kişiye özel ders programları, ister sınıf satranç kursları, bu eğlenceli ve geliştirici hobi, her yaştan birey için çok uygun. Benim yaşım geç, ben öğrenmem demeyin, satranç kursumuza gelin ve neler yapabileceğinizi kendi gözlerinizle görün!

İzmir’de satranç oynamaya meraklı bireyleri, bireysel özel satranç derslerimize bekliyoruz. Çocuklara satranç kursunun yanı sıra, yetişkinlere yönelik de satranç dersleri vermekteyiz.

Satranç Kursu İzmir Karşıyaka‘da hizmet vermektedir. İzmir’de satranç klübü arayanları ücretsiz satranç deneme derslerimize bekliyoruz.

Satranç Kursu İzmir‘le Yeni Bir Yolculuk

– Her yaş grubuna uygun satranç kursları
– Bireysel satranç dersleri ve sınıf satranç dersleri seçeneği
– Haftanın 7 günü hizmet

İzmir’deki satranç derslerimizle ilgili detaylı bilgi ve İzmir’de satranç kursu fiyatları için bize whatsapp üzerinden de ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz ayrıca satranç kursuna başlamadan önce ücretsiz satranç deneme dersimize katılarak çok daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Kurslarımızla ilgili sık sorulan sorular için buradaki yazımızı da ziyaret edebilirsiniz; S.S.S


Amacımız tüm satranç severlere bir yandan keyifli ve eğlenceli vakit geçirirken bir yandan da artı değerler katıp satranç konusundaki bilgi ve farkındalıklarını arttırarak satranç üzerine başarılı olmalarını sağlamaktır.

satranç-kursu-izmir

Satranç Kursu İzmir Karşıyaka


Satrancın Yararları

Satranç oynamak kişinin
– Fotografik hafızasını geliştirir
– Dikkat süresinde artış sağlar
– Neden sonuç ilişkisi kurma beceresini geliştirir
– Kişinin sırasını beklemesini öğretir
– Dürtü kontrolü sağlar ve karar verme yetisini güçlendirir
– Yaptığı hareketlerin
– Hamlelerin sonuca katlanabilme yetisi kazandırır
– Kişinin daha sağlıklı zaman yönetimi yapmasını sağlar
– Analiz ve konsantrasyon gücünde artış olur ve daha bir çok beceri edinilmesini sağlar, çok iyi bir zihin sporudur.


Satranç Kursu Ders Programı

Dersler kişinin gelişimi için bireysel özel ders olarak yapılır. Satranç derslerimizle ilgili ve satranç kurs ücretlerimizle ilgili ayrıntılı bilgi için sanat merkezimize msn@erturgutsanatmerkezi.com adresi üzerinden mail yoluyla ulaşabilirsiniz.

İzmir’de satranç kursu arayanlar için kişiye özel satranç programları. Satranç Kursu İzmir‘in Alsancak, Bornova, Hatay ve Buca’da da şubesi bulunmaktadır. Satranç öğrenmek isteyenleri bekliyoruz. İzmir’in ulaşımı kolay satranç kursu!

Satranç Kursu İzmir Karşıyaka'da Keyifli Çekişmeler

Satranç Oynamanın Faydaları

Satranç kursu fiyatlarını öğrenmek için sanat merkezimizi arayabilirsiniz, İzmir satranç kursu fiyatları 3 aşağı 5 yukarı aynı şekilde fiyatlandırılmaktadır, muhtemelen bu sayfalara “satranç kursu izmir” gibi aramalarınız sonucuyla ulaşmışsınızdır, eğer Karşıyaka’da bir satranç kursu arıyorsanız Erturgut Sanat Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz!