Erturgut Sanat ailesi olarak bugün sizler için En İyi 10 Suluboya Seti konusu ele alacağız. Resim sanatına yeni başlayanların sıklıkla sorduğu sorulardan birini alıyoruz!

Suluboya, 18. yüzyılda yaygın bir popülerlik kazandığından beri hem amatör hem de profesyonel sanatçıların gözdesi olmuştur. Taşınabilirliği onu yola çıkmak için mükemmel bir ortam haline getirir ve sanatçıların açık havada çizim yapmasına veya fikirleri hızla ortaya çıkarmasına olanak tanır. Gelin bu harika çizim yönteminin setlerini birlikte inceleyelim.

Resim Kursu hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için Buraya Tıklayın.. Ayrıca Ücretsiz Deneme Derslerimize katılmak için hemen bize ulaşıp randevu alın!

En İyi 10 Suluboya Seti

Winsor & Newton Cotman

En İyi 10 Suluboya Seti

Cotman, popüler Winsor & Newton markasının öğrenci suluboya serisidir. Cotman, Winsor & Newton’a harika bir giriş serisidir, çünkü sentetik dolgu maddeleri fiyatları düşük tutmaya yardımcı oluyor, ancak kalite hala yüksek. Cotman serisi hem tavalarda hem de tüplerde gelir, ancak taşınabilir olduğu için bu eskiz cep kutusunu seviyoruz.

Raphaël Watercolor Travel

En İyi 10 Suluboya Seti

Raphaël Aquarelle Suluboya Seyahat Seti, sanatçıların her yerde ve her zaman resim yapmasını kolaylaştırır. 10 adet yarım tepsi öğrenci sınıfı renkten oluşan kompakt dairesel bir teneke kutunun yanı sıra üst kapakta 12 bölmeli bir karıştırma paleti ve küçük bir fırça içerir. Yaratıcılar bu küçük seti çantalarında saklayabilir.

Van Gogh Watercolor

En İyi 10 Suluboya Seti

Öğrenci boyası olarak tanıtılsa da, eleştirmenler Van Gogh suluboya tüplerinin kalitesi hakkında övünüyorlar. “İyi karışıyorlar ve tüm suluboya teknikleriyle çalışıyorlar. Çabuk kururlar ve kuruduktan sonra renkleri canlı kalır.” Bu sulu boyalar tava olarak da mevcuttur ve seyahat sırasında kolay taşınır olması için uygun bir ahşap veya plastik taşıma çantası içinde gelir.

Kuretake Gansai

En İyi 10 Suluboya Seti

Japonya’da yapılan Kuretake’nin Gansai seti 14 kremsi renk içerir. Bu boyaların her biri iyi hazırlanmış ve geleneksel Japon stiline göre Avrupa ve Amerikan suluboyalarından daha fazla opaklık sergiliyor. Dayanıklı plastik kasa ayrıca boyaları karıştırmak için tasarlanmış bir iç kapağa sahiptir.

Daniel Smith Extra Fine Essentials 

En İyi 10 Suluboya Seti

Daniel Smith, bu sanatçı kaliteli boyalarıyla tanınan bir Amerikan suluboya boya markasıdır. Profesyonel suluboya boyalarına geçiş yapmak istiyorsanız, 6 tüplü tanıtım suluboya seti harika bir ilk settir, çünkü daha fazla tüpe yatırım yapmadan önce çok çeşitli renkleri karıştırmanıza izin verir. Set, Daniel Smith’in 240+ renk koleksiyonundan üç sıcak ve üç soğuk ana renk içerir.

Sennelier La Petite Aquarelle

En İyi 10 Suluboya Seti

Yüksek kaliteli boyalarıyla tanınan Sennelier’in öğrenci seti, mükemmel bir resim arkadaşıdır. 24 yarım tüp, bir karıştırma tepsisi ve saha boyama için elastik bir kayış ile birlikte gelir. Yüksek şeffaflık, cam efekti oluşturmanın kolay olduğu ve renklerin net ve parlak olduğu anlamına gelir.

Mijello Mission Gold

En İyi 10 Suluboya Seti

Mijello’nun Mission Gold Suluboyaları, doğanın renklerini yansıtmak için uzman suluboyacılar yardımıyla tasarlandı. Bu 12’li set, standart yarım tüplerden %60 daha fazla boya içerir ve pembe altın kaplamalı güzel bir metal kutu içinde gelir.

M. Graham Intermediate 10-Color

En İyi 10 Suluboya Seti

M.Graham, balı katkı maddesi olarak kullanır ve bu, boyalarına daha kalın bir kıvam tercih eden sanatçılar için harika bir seçenek haline getirir. Yüksek pigment içeriği ile bu profesyonel sulu boya boyası büyük bir değer olarak bilinir.

Rembrandt

En İyi 10 Suluboya Seti

Van Gogh ile aynı üretici tarafından yapılan Rembrandt profesyonel suluboyaları, pürüzsüz dokuları ve şeffaflıkları ile bilinir. Katmanlar halinde çalışmayı seviyorsanız ve geniş bir renk yelpazesi üzerinde savurganlık yapmak istiyorsanız, 24 pan seti, ciddi suluboya ressamları için mükemmel bir suluboya setidir.

Maimeri

En İyi 10 Suluboya Seti

Maimeri suluboyaları, sanatçılar tarafından saflığı, şeffaflığı ve ışık haslığı nedeniyle sevilir. Bu sofistike set, bir gökkuşağı renginde 48 yarım tüp içerir. Kolay erişim için kapakta geniş bir karıştırma alanı bulunan taşınabilirlik için bir teneke kutunun içinde gelir.

Daha Fazlası İçin Bize Ulaşın

İzmirde yapılan sanat etkinliklerine, galerilere, konserlerine ve daha fazla kültür sanat haberlerine sitemizin blog sekmesini takip ederek ulaşabilirsiniz.

Daha fazla enstrüman bilgilerine ulaşmak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için bizi 0507 95 96 333 numaralı telefonumuzu arayabilir ya da mesaj bırakabilirsiniz.

Aklınızda oluşan soru işaretlerini gidermek için direkt sanat merkezimize de gelebilirsiniz. Özellikle önceden arayıp randevu alarak ücretsiz bir şekilde hocalarımıza danışabilirsiniz. Deneme dersinde hangi sanat alanına yatkın olduğunuzu keşfedip kendinizi istediğiniz alanda geliştirebilirsiniz.

Erturgut Sanat Merkezine Nasıl Gelebilirim?

Sanat merkezimize İzmir’in her yerinden metroyla, otobüsle, vapurla ulaşım çok kolaydır. Karşıyaka dışından gelmek zor diye düşünmeyin sanat merkezimizin ulaşımı çok kolay, konumu da çok merkezidir.

İzmir’in neresinden isterseniz kolaylıkla gelebilirsiniz. Kaliteli bir eğitim istiyorsanız, mesafe bana uzak diye düşünmeden önce kesinlikle bir kez sanat merkezimizi ziyaret etmeli ve en azından bizimle bir kahve, bir çay içip sanat merkezimizde gerçekleşen eğitimler hakkında bilgi alıp, sıcak, samimi, eğlenceli sanat ortamımızı kendiniz görmelisiniz.

Karşıyaka Yelken Klübünün 300 metre, Bostanlı tarafına doğru  ilerisinde, halı sahaların çaprazında, Lion Kafe’nin yanında  zemin katta, Karşıyaka Yalı’ da sahilde yer almaktadır.

Aynı zamanda msn@erturgutsanatmerkezi.com mail adresimizden de bize ulaşıp hemen geri dönüş ile aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz. Mutlu, umutlu, sağlıklı, sanat ve sağlıkla dolu günler dileriz..

Adres / Erturgut Sanat Merkezi Nerede?

Cemal Gürsel Caddesi (Yalı Caddesi) No: 426 Bayerler Apartmanı – Zemin Kat Daire. 1 Karşıyaka / İzmir

İzmir sanat kursları arasından, müzik kursu arayışında olanlar için, enstrüman çalıp, enstrüman kursu alıp yeni bir hobi edinmek isteyenler için, Erturgut Sanat Merkezi bir çok enstrümanın dersi sunıyor! İzmir müzik kursu bakımından çok şanslı bir yer, bir çok seçenek var! Siz de müzik kursu almak istiyorsanız Erturgut Sanat’a davetlisiniz, siz istekli olun ve gerisini bize bırakın!